Varaus ja peruutusehdot

Luontovire

T.mi marjo Ylönen
Hankasalmi
2251994-6

Hinnat ovat arvonlisäverollisia..Hinnat ovat riippuvaisia ajankohdasta ja vaihtelevat kuukausittain, viikoittan ja päivittäin. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Varaus ja vahvistaminen

Asiakas sitoutuu varausta tehdessään antamaan tarvittavat tiedot; nimensä, osoitteensa, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitte sekä ilmoitta saapumis ja lähtöajankohdan.

Varaus on sitova varaushetkestä alkaen. Sesonkiaikoina ja viikkovarauksiin ja yli 4pv varauksiin peritään varausmaksu (100€) joka sisältyy hintaan (koskee Tunnelmatupaa). Verkkokaupassa koko maksu suoritetaan varausvaiheessa.

Asiakkaan on hyvä tutustua varauskohteen kuvaukseen ennen varaamista.

Saapuminen ja lähtöaika majoitus

Lumous-metsämajoite

Tulopäivänä klo 15. Lähtöpäivänä luovutettava klo 12 mennessä.

Haukilammen Tunnelmatupa

Tulopäivänä klo 16 alkaen. Lähtöpäivänä luovutettava klo 12 mennessä. (koskee majoittumista)

Peruutusehdot

Haukilammen tunnelmatupa majoitus

Veloitukseton (varausmaksua lukuun ottamatta) peruutus 30 vrk ennen saapumispäivää.

30-14 vrk ennen varauksen alkua tapahtuvasta peruutuksesta palautamme 50% vuokrasummasta (vähennettynä varausmaksulla 100€) varausmaksua emme palauta. (Huom varausmaksu koskee vain yli 4 vrk kestäviä varauksia.)

Myöhemmin kuin 14 vrk ennen saapumispäivää tehdyt peruutukset, veloitus on 100% varauksen arvosta ja varausmaksu sisältyy tähän arvoon.

Sairastumisen takia aiheutuneista peruutuksista pätevät samat peruutusehdot kuin edellä.

Lumous-metsämajoite majoitus

Metsämajoitteella on veloitukseton peruutus 14 vrk ennen saapumispäivää. Myöhemmin kuin 14 vrk tehdyt peruutukset veloitus on 100% varauksen arvosta.

Varauksen iirto voidaan tehdä vain kerran. Siirrossa ei ole mahdollista vaihtaa kohdetta. Siirron tulee tulee tapahtua viimeistään 14 vrk ennen alkuperäisen varauksen alkua. Mikäli siirretty varaus perutaan, peritään aina koko vuokrahinta riippumatta peruutusajankohdasta.

Alennuskoodilla varatuista kohteista peritään aina koko vuokrahinta riippumatta peruutusajankohdasta.

Kauppiaan oikeus peruuttaa varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa voi Kauppias irtisanoa vuokrasopimuksen. Jolloin asiakas saa maksamansa summan takaisin.

Loppusiivous koskee Haukilammen Tunnelmatupaa

Lähtösiivous, liinavaatteet ja pyyhkeet EI sisälly vuokrahintaan. Asiakas huolehtii siivouksen itse majoituksesta löytyvillä ohjeilla. Jätäthän paikat siistiin mielyttävään kuntoon seuraavalle asiakkaille. Mikäli tilat ja ympäristö on siivoton poistuessasi veloitamme siivousmaksun. Mikäli haluat ostaa siivouksen majoittajalta (110€) ilmoita siitä majoitusvarauksen yhteydessä.

Lumous-metsämajoite

Siivous, liinavaatteet, pyyhkeet sekä ilta-ja aamupalatarvikkeita sisältyy majoituksen hintaan.

Lemmikit

Sallittu Haukilammen Tunnelmatuvalla. Ilmoita varauksen yhteydessä.

Lumous-majitteella valitettavasti ei lemmikkejä mukaan.

Yleiset ehdot koskien Lumous- ja Tunnelmatupa majoitusta

Vahinkojen korvausvastuu. Asiakas huolehtii kohteen, irtaimiston, vuokravälineen ja ympäristön pysymisen vahingoittumattomana. Mikäli aiheuttaa vahingon, rikkoo tai muuten turmelee jotakin niin ilmoittaa siitä viipymättä Luontovireelle ja on korvausvelvollinen aiheuttamaansa vahinkoon.

Henkilömäärä. Majoitus tilassa voi majoittua ainoastaan se henkilömäärä, jolle varaus on tehty. Vierailijat (koskee Lumousta), teltat, asuntoautot yms ainoastaan Luontovireen luvalla.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa.

Avaimet luovutus, saat tiedon varausvahvistuksen yhteydessä tai myöhemmin sähköpostilla.

Tietoja kohteesta saat myös maksuvahvistuksen yhteydessä tai myöhemmin sähköpostilla. Kohteen käyttöä ja ohjeita kirjallisesti majoitteessa koskien avaimia, lemmikkejä, siivousta, turvallisuutta, avotulentekoa yms

Tilavaraus varausehdot saat varauskyselyn vastauksen yhteydessä.