Go to content

Tunnelmatupa majoituskäyttöön

Tunnelmatupa majoituskäyttöön
From €160.00 / 2 d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

LuontoViremarjo@luontovire.fi0447837312Company id:2251994-6Merchant terms

Vuokrattavana Haukilammen Tunnelmatupa lähellä upeaa luontoa! Täällä kallioiden kainalossa lammen rannalla nautit tuvan viehättävästä tunnelmasta ja kylvet Patina-saunan pehmeissä löylyissä ja halutessasi virkistyt uimalla Haukilammessa. Tupa on tilava, josta hieno näköalalla järvelle, oikea kiireen pysäytyspaikka ja luontoilijan piilotettu helmi.

Huom: Ainoastaan valittavissa olevat sisään- ja uloskirjauspäivät näkyvät varauskalenterissa vihreällä, myös valkoiset päivät voivat siis olla vapaana mutta eivät valittavissa alkamis- tai päättymispäiväksi. Valitse ensin vapaa alkamispäivä, ja uudesta aukeavasta päättymispäivä-kalenterista pääset tarkastelemaan valittavissa olevia majoitusjaksoja. Minimivarausaika 2 vrk. Voit myös tiedustella kuluvan viikon alussa sen viikon "hyppypäivät" eli nopeat lähdöt.

Tupamökki 80m2 pirtinpöytineen ja kiikkutuoleineen. Vuoteet 6.lle.Tilava tupa, kammari ja keittiö. Peitot ja tyynyt. Tupaa valaisee aurinkoenergia/akku valaistus. Kännykänlatus. Käyttö kantovesi järvestä ja juomavesi tuodaan asiakkaalle. Ulkorakennuksessa eco-wc. Polttopuut.

Liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous ei sisällyhintaan. Hoidathan siivouksen mielyttävään siistiin kuntoon jotta seuraavilla lomalisilla on mielyttävä ja mukava loman vietto paikka. Mikäli haluat ostaa siivouksen ota yhteys puhelimitse.

Mökkiä ympäröi upea luonto; järvi, kalliot ja upeaa mänty ja kuusimetsää. Todellista luonnonrauhaa. Soveltuu retkeilyyn. Nuotio- grillauspaikka; Elämyskallio aivan mökin lähellä. Saunasta rantaviivaan 15m, laituri ja soutuvene. Erittäin hyvä uimaranta soveltuu lapsille. Aurinko paistaa rantaan koko päivän.

Voit varata puhelimitse myös Luontovireen Lumo-seikkailuretken lomasi ohjelmanumeroksi. Lähellä myös Häähninmäen ulkoilualue, jossa reittejä retkeilyyn ja maastopyöräilyyn. Etelä-Konneveden kansallispuistokin vain 30 min matkan päässä. Laskettelu Häkärinteet 20 min matka

Myös kesälomaviikot nyt varattavissa! Kesälomaviikot on mahdollista varata myös maksamalla varauksen yhteydessä 100 € ennakkomaksu, ja loppusumma 30 vrk ennen varausta. Varaathan tällöin majoituksen suoraan marjo@luontovire.fi. Verkkokaupan kautta varatessasi koko varauksen arvo maksetaan varauksen yhteydessä.

Lisäpalveluna tilausretket tallamattomille poluille jonne reittikartat eivät opasta. 0447837312 Marjo

Piilopirtti sinulle joka etsit erillaisuutta ja sinulle luksusta on yksinkertaisuus, yksityisyys ja luonnonläheisyys. Tykkäät puuhailla piisien ja saunan lämmityksen parissa. Rakastat saunomista ja haluat virkistyä avannossa. Kaikki on luonnollista, kiireetöntä ja ekologista kuivikekäymälää myöten. Lappi "korvike" lähellä kun kaipaat "varaustupamaista" rentoutumista omaan tahtiin. Upea luonto valloitettavana, lumikenkäillen, hangella hiihtäen tai pilkkionkea vahdaten. Esilämmitettynä tulohetkeen viileämpinä aikoina.